Imagick::getImageChannelDistortions

(No version information available, might only be in Git)

Imagick::getImageChannelDistortionsGets channel distortions

Descrição

Imagick::getImageChannelDistortions ( Imagick $reference , int $metric [, int $channel = Imagick::CHANNEL_DEFAULT ] ) : float

Compares one or more image channels of an image to a reconstructed image and returns the specified distortion metrics Este método está disponível se o PHP foi compilado com o ImageMagick versão 6.4.4 ou superior.

Parâmetros

reference

Imagick object containing the reference image

metric

Refer to this list of metric type constants.

channel

Informa qualquer constante de canal válida no modo do canal. Para mais de um canal, combine as constantes de canal utilizando operações bitwise. O padrão é Imagick::CHANNEL_DEFAULT. Veja nessa lista de constantes de canal

Valor Retornado

Returns a double describing the channel distortion.

Erros

Lança ImagickException em caso de erro.